Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Husk valg
Pluto Master/Slave CCT

Pluto Master/Slave CCT

Varenummer: 574032064000
 
PLUTO er vores nye alsidige designlampe til montering på enten vægge eller lofter. PLUTO leveres med både direkte og indirekte lys, der ikke kun sikrer et stilfuldt design, men også minimerer blænding og skaber en behagelig atmosfære. Med sin alsidighed er denne lampe ideel til mange former for rum, lige fra kontorer til vådrum, gangarealer og trappeopgange. PLUTO har CCT switch med 3000K eller 4000K. PLUTO kan leveres i flere udgaver med on/off, DALI, Sensor, PIR eller KOOLMESH 5.0 Master/Slave. Vi kan ligeledes tilbyde PLUTO med både KOOLMESH 5.0 Master/Slave og batteribackup, ideelt til trappeopgange, kældergange og andre steder, hvor man ønsker at kombinere lækkert lys, optimeret besparelse med eksempelvis "Staircase function" eller Korridor funktion og have panikbelysning i lampen. KOOLMESH 5.0 kombineret med batteribackup registrerer selv evt. fejlladninger eller lignende på batteriet og kan enten sende en email eller en SMS med varsel om service på den enkelte lampe.
Farve

1.453,00 DKKNETTOPRIS EKSKL. MOMS

Video

Referencebilleder

Specifikationer

Pluto Master/Slave CCT kan programmeres via KOOLMESH appen. 

Der er mulighed for at lave "staircase function", hvor hver lampe bliver tildelt en placering i en opgang. På den måde, ved lampen på eksempelvis 4 sal. at den skal sende signal til 3. sal og 5 sal når den ser bevægelse. På denne måde kan man have stedsebrændende lys i hale opgangen og stadig opnå størst mulig besparelse, idet der kun er 100% lys hvor det skal bruges.

Korridorfunktionen i lamperne kan eksempelvis bruges i gangarealer, hvor lamperne kan indstilles til "aktiv" og "passiv" lysniveau. Er der ingen i gangen, så er lamperne dæmpet ned til at ønsket niveau, men så snart én af lamperne i gangen registrerer bevægelse, sendes et trådløst signal til de andre lamper i gangen om at gå til max. 

For at høre mere om de mange funktioner og ekstraudstyr til KOOLMESH 5.0 så kontakt os endelig.

Dokumenter

 

    Illustrationer & tegninger